Cautare

15635 de rezultate pentru "accidente de circulatie in data de 13 11 2009" (3.26 secunde)
Cu aceasta ocazie, Primarul General s-a asigurat ca lucrarile sunt in grafic, aratand ca in momentul de fata, structura de rezistenta a podului a fost finalizata in intregime.
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pana pe 4 noiembrie 2018. Iata cum va fi vremea in intervalul 23 octombrie - 4 noiembrie 2018, in fiecare regiune istorica a Romaniei:
In presa online sunt vehiculate cateva nume ale viitorului premier, in eventualitatea ca PSD va castiga alegerile si va forma o majoritate parlamentara cu ALDE si PRU.
L-a invins sistemul?", pe care il puteti citi in continuare. 'Seful statului se scufunda, incet, in ape otravite. Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta.
Intrucat prefectul a anuntat ca il va da si pe acesta pe mana justitiei in contextul ilegalitatilor comise la Corbu, Spataru a tinut sa il contrazica pe Brailoiu - cel putin in ceea ce priveste solicitarile transmise de catre Prefectura si la care OCPI n-ar fi raspuns.
Proiectul de hotarire privind stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, la 540 de lei de la 1 octombrie si 600 de lei de la 1 ianuarie 2009, a fost supus, de joi, dezbaterii publice pe site-ul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse (MMFES).
Asa-numitul impozit forfetar e, de fapt, un impozit minim. S-a spus adeseori ca este un sistem practicat si in alte state ale lumii, printre care Franta, Spania si Polonia.
Global Forum, cel mai prestigios eveniment la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si a comunicatiilor, se va desfasura anul acesta in Romania.
Daca legiuitorul nu intervine cu un act normativ cat mai repede, de la inceputul anului 2010 microintreprinderilor nu li se mai poate aplica impozitul de 3% asupra veniturilor, ci ele vor fi obligate sa plateasca aceeasi cota de impozit de 16% ca orice alta firma.
Este de asemenea unul din membrii fondatori ai Organizatiei Natiunilor Unite si unul din cei cinci membri permanenti ai Consiliului de securitate ONU. ... Este o natiune dezvoltata avand cea de-a cincea economie mondiala in 2008.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
"Potrivit unui ordin recent semnat de ministrul agriculturii, cererile pentru platile directe complementare (CNDP) in sectorul zootehnie se pot depune pana pe 15 iunie 2009 inclusiv", a declarat Sorin Iordache, directorul coordonator al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a remis o declaratie de presa referitoare la plata subventiilor promise fermierilor.
In scurta vreme, circulatia scuterelor si a bicicletelor va fi interzisa in zona centrala a Craiovei, iar carutele vor avea acces limitat, conditionat de toaleta pentru cal.
Sistemul financiar traverseaza o data la 5-7 ani o criza financiara, afirma Jamie Dimon (foto), seful JPMorgan Chase. Luand in calcul acest aspect, viitoarea criza financiara ar putea avea loc in 2015.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Deficitul comercial pe anul trecut, care s-a adancit la valoarea de 44,4% comparativ cu 2006, s-ar putea majora anul acesta si din cauza ca productia romaneasca de textile, care se indreapta preponderent spre export, ar putea scadea cu 15%.
In baza unor noi reglementari, intrate de ieri in vigoare, politia are voie sa confiste nu doar graul sau painea fara documente de provenienta, ci si autovehiculele cu care sunt transportate aceste produse. Politistii au dat ieri o lovitura grea fabricantilor de paine.
Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare o parte. Radarele fixe, suspendate in 2009, nu se reintroduc acum! ... In ultima perioada s-a tot vorbit despre reintroducerea radarelor fixe amplasate pe drumurile din Romania, radare care in 2009 au fost suspendate.
google-analytics.com